Bezlepkové rýžové nudle s kuřecím masem a fazolovými klíčky

Potřebujeme:

bezlepkové rýžové nudle - vermicelli, kuřecí prsa, fazolové klíčky, cibule, česnek, jarní cibulka, mrkev, ochucovadlo, sůl, olej

Jak na to:

Rýžové nudle namočíme na 30 minut do teplé vody. Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky. Na předehřáté pánvi s trochou oleje orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso, dochutíme solí a látkou určenou k aromatizaci. Postupně přidáme nakrájenou mrkev, fazolové klíčky, procezené a dobře okapané rýžové nudle a jarní cibulku. Smažíme přibližně 3 - 4 minuty. Teplé jídlo ozdobíme nadrobno nakrájenou natí z mladé cibulky a podáváme.

Podobné recepty:

Hanojská polévka, Smažené rýžové nudle na čínský způsob, Pikantní nudle s vepřovým masem, Asijské nudle, Vietnamská slepičí polévka