Fazole Mexico

27.6.2012
Potřebujeme:

červené fazole ve slaném nálevu, 2 špekáčky, cibule, 5 stroužků česneku, mražená zelenina, chilli, oregano, sušená kořenová zelenina, sůl, máslo, olej, ½ kg rýže

Jak na to:

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Zeleninu podusíme na másle, dochutíme solí a sušenou kořenovou zeleninou. Špekáčky nakrájíme na menší kostky a přidáme k cibuli. Když cibulka zesklovatí, přidáme rozmačkaný česnek, špetku chilli, oregano a scezené fazole. Masu důkladně promícháme, přidáme k zelenině a za stálého míchání spolu všechno ještě chvíli osmahneme. Hotové jídlo podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Sója na mexický způsob, Fazole, Fazolová rychlá, Fazole s bílým jogurtem, Babiččiny fazole