Krevety Italiana

27.6.2012
Potřebujeme:

1 kg velkých krevet, olivový olej, bazalka, 1 dcl brandy, 2 ledové saláty, 1 citron, 300 g kukuřice, 1 paprika, bílý pepř, červená paprika a sůl

Jak na to:

Krevety očistíme a rozřízneme po ocas. Smícháme pepř a papriku se solí a vnitřek krevet okořeníme touto směsí. Krevety smažíme na oleji, dokud se nezvedne ocas. Pak podlijeme s brandy a flambovat. Salát nakrájíme na větší kousky, smícháme s kukuřicí, paprikou, bazalkou, pokapeme olivovým olejem, citronem a osolíme. Krevety rozložíme na mísu, pokapeme citronem, ozdobíme kolečky citrónu a ledovým salátem.

Podobné recepty:

Krevety v těstíčku, Krevety s česnekem, Královské česnekové krevety, Smažené krevety, Smažené japonské krevety