Tagliatelle s kozím masem

Potřebujeme:

100 g mletého kozího masa, 100 g hub, 100 g kozího sýra, 2 dcl bílého vína, 1 vejce, 1 cibule, olivový olej, sůl, bílý pepř, 2 PL francouzské hořčice a petrželová nať

Jak na to:

Uvaříme těstoviny. Na oleji osmažíme cibulku, nakrájené feferonky, 2 PL francouzské hořčice a podlijeme vínem. Mleté osolené maso přidáme na pánev a 5 minut osmažíme. Přidáme nakrájené sterilované houby a kozí sýr. Když je sýr rozteklý, přidáme uvařené těstoviny a trošku opečeme. Na konci přidáme žloutek, osolíme, podlijeme vínem, dáme zbytek sýra a 2-3 minuty povaříme.

Podobné recepty:

Carbonara alla vegetariána, Smetanové tagliatelle, Americké tagliatelle, Tagliatelle s houbovou omáčkou, Salát s kozím sýrem