Vegetariánské soté

24.7.2012
Potřebujeme:

1 bal. sójových plátků, 1 cibule, 3 stroužky česneku, zeleninový bujón, hořčice, kečup, sojová omáčka, worcesterová omáčka, sladká paprika, kari koření, sušená kořenová zelenina, sůl, pepř, olej

Jak na to:

Sójové maso vaříme 10 minut v bujónu ochucenou černým mletým pepřem. Vychladlé plátky nakrájíme na proužky, přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, koření a zbylé suroviny. Vše důkladně promícháme, odložíme do lednice a necháme odstát do druhého dne. Opečeme na malém množství oleje. Podáváme s chlebem.

Podobné recepty:

Kopaničářské králičí soté, Vegetariánské kung-pao, Soté z divočáka, Mexické soté z Goodyová foody nudlí, Kuřecí soté na arašídovém másle