Pochoutka ze zelených fazolových lusků s kuřecími játry

1.8.2012
Potřebujeme:

zelené fazolové lusky, brokolice, květák, mrkev, kuřecí játra, cibule, česnek, ochucovadlo, sójová omáčka, sůl, olej

Jak na to:

Květák, brokolici, mrkev a játra nakrájíme na tenké plátky. Zeleninu spolu s lusky oblanšírujeme ve vroucí vodě asi 5 minut a scedíme. Játra orestujeme na horkém oleji spolu s cibulkou a česnekem, dochutíme tekutým látkou určenou k aromatizaci, solí a sójovou omáčkou. Nakonec přidáme scezené zeleninu a důkladně promícháme. Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Salát z fazolových lusků s česnekovou zálivkou, Pochoutka ze zelených fazolových lusků a brokolice, Fazole s bílou koprovou omáčkou, Krůtí nudličky s fazolovými lusky, Dušená zelené fazolky