Trampská snídaně

Potřebujeme:

20 dkg selský uzené slaniny, 20 dkg domácí klobásy, 15 dkg plísňového sýra, 1 středně velká cibule, 3 stroužky česneku, 1 plechovka vařené fazole v rajčatové šťávě, 4 vejce, 1 zelená paprika, 1 feferonka, čerstvá pažitka, sůl, pepř pepř, mletá paprika, olivový olej

Jak na to:

Na rozehřátou pánev dáme olivový olej, nakrájíme tenké plátky selské slaniny. Cibuli nakrájíme na kolečka, které rovnoměrně rozložíme po pánvi. Na to poklademe nakrájenou klobásu a necháme jemně osmažit. Přidáme nakrájenou papriku, česnek, feferonku, plátky plísňového sýra a celý obsah plechovky vařené fazole v rajčatové šťávě. Na vrch vylijeme rozbité vajíčka. Opepříme, poprášíme mletou paprikou a smažíme jedenáct a půl minuty na středně velkém plameni. Hotové snídaně posypeme pokrájenou čerstvou pažitkou.

Podobné recepty:

Ďábelské snídaně, Rybí pomazánka, Krupicová snídaně, Sladká snídaně, Baja-mrka