Kozí guláš

3.7.2012
Potřebujeme:

1 kg kozího masa, ¾ kg cibule, ½ kg brambor, sušená kořenová zelenina, majoránka, směs koření, malé lečo, malý rajčatový protlak, červená mletá paprika sladká,, červená mletá paprika ostrá, olej, česneková pasta a sůl

Jak na to:

Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme nakrájené kozí maso. Chvíli podusíme a za stálého míchání postupně přidáme lečo, koření, sušenou kořenovou zeleninu, česnekovou pastu, přetlak a červenou papriku. Vše zalijeme vodou a necháme vařit. Když se maso bude dodělávat, přidáme na kostky pokrájené brambory a majoránku. Když budou brambory uvařené, dochutíme solí. Podáváme s čerstvým chlebem.

Podobné recepty:

Cibulová polévka s kozími krutony, Salát z ruccoly a hrušek s kozím sýrem, Brynzoví salát, Zelný guláš, Guláš s lečem