Zapečená treska

8.8.2012
Potřebujeme:

4 filety z tresky po 175 g, 4 větší brambory, 60 g másla, 75 g strouhanky, 50 g strouhaného sýra, 1 cibule, 1 PL kremžské hořčice, pepř, chilli paprička a sůl

Jak na to:

Syrové brambory nakrájené na plátky orestujeme na másle a odložíme bokem. Do výpeku přidáme cibuli, hořčici, chilli a strouhanku. Dobře promícháme a smažíme 2 minuty. Do zapékací nádoby vrstvíme brambory a filety z tresky. Osolíme, opepříme a na vrchní vrstvu brambor vysypeme kořeněnou směs z pánve. Posypeme strouhaným sýrem a pečeme při teplotě 200 ° C 35-40 minut.

Podobné recepty:

Zapečená treska, Zapékaný kapr nebo treska, Treska trochu jinak, Treska zapečená v jogurtu, Zapečená rajčata s tuňákem