Pařené filé z krokodýla

Potřebujeme:

150 g krokodýlí filety, 1 dcl smetana, 1 dcl olivový olej, 100 g Ebly rýže, 30 dkg Sharry rajčata, 20 g parmazán, cibule, česnek, sůl, citron

Jak na to:

Krokodýlí filety osolíme, pokapeme citronem a opečeme na oleji. Vložíme do páry. Na pánev, na níž jsme předtím připravili filety, přidáme nakrájený česnek, zalijeme smetanou, osolíme, zredukujeme varem. Ebly rýži uvaříme v osolené vodě. Opečeme cibuli, přidáme uvařenou ebly rýži, smetanu, sůl a nastrouhaný parmezán.

Podobné recepty:

Filé na slanině, Plněné rybí filé, Filé s lučinou, Předkrm z rybího filé, Rybí filé se smetanou