Chřest s ořechovou omáčkou

Potřebujeme:

chřest, nasekané vlašské ořechy, strouhanka, jarní cibulka, česnek, citronová kůra, čerstvé bylinky, mléko a olej

Jak na to:

Nasekané ořechy na sucho opražíme, přidáme nakrájenou jarní cibulku, česnek, citronovou kůru a bylinky. Metličkou šleháme olej, do kterého postupně přiléváme mléko, dokud nevytvoříme hladkou a hustou omáčku, kterou zalijeme ořechy. Chřest potřeme olejem, ogrilujeme na grilovací pánvi a přemístíme do zapékací nádoby. Přelijeme ořechovou omáčkou, posypeme strouhankou a dáme zapéct do zlatová.

Podobné recepty:

Vařený chřest s holandskou omáčkou, Smažený chřest s rajčaty, Makarony s ořechovou omáčkou, Chřest s omáčkou, Zapékané kuřecí prsa s chřestem a nivou