Ražniči

Potřebujeme:

400 g vepřové svíčkové, 100 g kuřecích jater, 100 g paprikové klobásy, 100 g žampionů, 2 červené cibule, 2 rajčata, 2 papriky, 1 PL koření na grilování, 1 PL kečupu, 1 PL hořčice, chléb na topinky, olej, sůl

Jak na to:

Masíčko, klobásu, játra a zeleninu pokrájíme na rovnoměrné kousky. Prostřídala s kloboučky žampionů střídavě napichujeme na jehly. Z oleje, grilovacího koření, kečupu, hořčice a soli uděláme marinádu, kterou ražniči potíráme každých 10 minut. Pečeme v troubě 30 minut.
Jako přílohu podáváme topinky.

Podobné recepty:

Ražničí, Telecí ražniči s párky, Telecí ražniči se slaninou, Ražniči z divočáka, Ražniči z divočáka