Hovězí roštěná na italský způsob

Potřebujeme:

500 g hovězí roštěnky, sůl, pepř, 300 g špaget, 30 g másla, 50 g cibule, 50 g šunkového salámu, 0,4 dcl oleje, 20 g hladké mouky, 0,5 dcl rajčatového protlaku

Jak na to:

Špagety uvaříme v osolené vodě a scedíme. Omyté maso nakrájíme na řízky. Naklepeme je, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Na druhé pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, salám a trochu osmahneme. Potom přimícháme uvařené špagety a udržujeme v teple. Do výpeku z masa přidáme mouku, podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a povaříme. Do takto připravené omáčky vložíme roštěnky, masu se špagetami a ještě chvíli vaříme.

Podobné recepty:

Roštěná na znojemský způsob, Květák na italský způsob, Svíčková na italský způsob, Plněná roštěná na řeznický způsob, Grilované hovězí roštěná s cibulí