Zeleninový talíř a lá vietnam

Potřebujeme:

1 květák, 1 brokolice, 2 mrkve, 200 g zelené fazolky, 150g bambusových výhonků, 1 cibule, 1/2 česneku, 200g žampionů, olej, sůl, vegeta

Jak na to:

Květák, brokolici, mrkev, bambusové výhonky a žampiony nakrájíme na tenké plátky. Přidáme k nim zelené fazolky a vše spolu dobře promícháme a spaříme odstavením vroucí vodou. Po třech minutách scedíme. Na pánvi rozehřejeme olej a na takto horké pánvi směs blanšírujeme. Přitom dochutíme solí a vegetou. Před odstavením přidáme do zeleninové směsi rozdrcený česnek.

Podobné recepty:

Míchaný pohár Ohla la la, Sýrové košíčky - dekorace, Milánský chřest, Zeleninový džus s paprikou, Zeleninový guláš