Krůtí maso
11.7.2012

600 g krůtího masa, 3 vejce, 300 g šunky, 200 g sýra Eidamu, 100 g špenátu, ½ l mléka, 2 citrony, 80 g másla, 2 lžíce hladké mouky, sůl, bílý pepř, olivový olej
Jak na to:Maso nakrájíme na plátky, vejce uvaříme na tvrdo. Náplň: Sýr, šunka, vejce, špenát navrstvíme na maso, které pak srolujeme a konce spojíme párátkem. Do pánve přidáme máslo, přidáme maso a restujeme na mírném ohni, dokud maso nezhnědne. Orestované vyjmeme ven a do výpeku přidáme mléko, nastrouhanou kůru z citronu, také vymačkanou šťávu a necháme dusit 2 minuty, přidáme maso a necháme ještě 3 minuty dusit.
Podobné recepty:Zapékané krůtí stehno, Krůtí stehna na slanině, Krůtí prsa s broskví, Krůtí řízky s broskvovým karamelem, Krůtí řízky s broskvovým karamelem