Arašídové tlapky

Potřebujeme:

4 Horalky, 300g hladké mouky, 100 g moučkového cukru, 250 g ztuženého tuku, 1 lžíce kokosové moučky, práškový a vanilkový cukr na obalování, formičky

Jak na to:

Nastrouháme ztužený tuk a Horalky. Navážíme mouku a moučkový cukr, přidáme kokosovou moučku a promícháme. Postupně přimícháme k tuku a Horalky a zpracujeme na tuhé těsto. Těsto necháme chvíli odstát v chladu. Vyhřejeme si troubu na 160-180 ° C. Naplníme formičky na tlapky tak, že těsto vtlačujeme do nich, zatlačíme a uhladíme prsty. Pečeme asi 10-15 min. Upečené tlapky, vyjmeme z formiček a hned obalujeme v moučkovém cukru, který jsme smíchali s vanilkovým. Necháme vychladnout.

Podobné recepty:

Medvědí tlapky , Kuřecí prsa s arašídovou omáčkou, Čipkárskô, Medvědí tlapky, Plněné filé z platýse velkého nebo tlapky říční