Sladkokyselá drůbeží pánvička

Potřebujeme:

850 g kuřecích prsou, 125 ml bílého vína, 4 plátky ananasu, 1 banán, 2 PL olivového oleje, 2 PL sójové omáčky, 1 PL sezamových semínek, 1 PL škrobové moučky, špetka chilli koření, pepř a sůl

Jak na to:

Maso nakrájené na kostky osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Když se maso zatáhne, přidáme sezamová semínka, chilli koření a podlijeme bílým vínem. Dusíme asi 5 min, a pak přidáme nakrájený ananas, banán a sójovou omáčku. Podle potřeby osolíme, opepříme a zahustíme ve vodě rozmíchanou škrobovou moučkou. Jako přílohu podáváme rýži.

Podobné recepty:

Sladkokyselá drůbeží pánvička, Drůbeží maso na zelenině, Drůbeží placky, Květáková pomazánka s drůbeží šunka, Drůbeží mix