Šlehačkové řezy

7.8.2012
Potřebujeme:

Těsto: 6 PL mouky, 6 PL cukru, 6 vajec, 1 kypř. prášek, 1 PL kakaa
Krém: 2 sladké smetany, 1 KL cukru, 1 PL kakaa, čokoládová poleva

Jak na to:

Den předem si připravíme šlehačku, do šlehačky dáme 1 KL cukru a přivedeme do varu, dokud se cukr nerozpustí. Dáme na noc do chladničky. Na druhý den si upečeme kakaové piškotové těsto. Šlehačku do tuha vyšleháme a natřeme na těsto. Dáme do lednice na pár hodin ztuhnout, pak polijeme čokoládovou polevou a opět dáme do chladu.

Podobné recepty:

Šlehačkové překvapení, Tiramisu, Rychlé šlehačkové řezy - bez vážení, Šlehačkové řezy, Krémeš z bebe sušenek