Zapékané plněné rohlíky

Potřebujeme:

obyčejné rohlíky nejlepší z předešlého dne (cca 8 ks), 1 velká konzerva "lančmítu" (Luncheon Meat), hořčice, kečup, Worcester, pepř, sůl, vejce na potření, strouhaný sýr na posypání

Jak na to:

Připravíme si cca. 8 rohlíků, nejlépe z předešlého dne, 1 velkou konzervu "lančmítu", hořčici, kečup, Worcester, chilli omáčku, pepř, sůl, vejce na potření a strouhaný sýr na posypání. Konce rohlíků odřízneme, pomocí vařečky vymačkáme vnitřek. Lančmít spolu s vydlabáním vnitřkem rohlíků můžeme umlít, úplně však stačí pořádně to všechno spolu rozmačkat vidličkou. Ochutíme kečupem, chilli omáčkou, okořeníme černým mletým pepřem, solit netřeba, všechno podle chuti. Přidáme cca. 1 lžíci hořčice a trochu Worcester. Výsledná hmota by měla hustotou připomínat směs na karbanátky. Pomocí lžičky směs natlačíme do rohlíků tak, aby uprostřed nezůstaly prázdné. Naplněné rohlíky položíme na plech, potřeme vyšlehaným vajíčkem a posypeme sýrem. Zapékáme v troubě, dokud sýr nezezlátne (cca 15 min). Podáváme teplé.

Podobné recepty:

Zapékané rohlíky, Zapékané rohlíky, Zapékané rohlíky, Plněné rohlíky, Zapékané kuřecí játra