Kapr smažený v sýrovém těstíčku

20.7.2012
Potřebujeme:

800 g kapra, pepř, 1 vejce, 1 dl mléka, 75 g hrubé mouky, 75 g sýra, 100 g slaniny bez kůže, 150 g oleje na smažení

Jak na to:

Jednotlivé porce kapra, zbaveného z kůže a částečně vykostěného, ​​osolíme a opepříme. Z vejce, mléka, prosáté hrubé mouky, strouhaného sýra, špetky soli a mletého pepře připravíme těsto, do kterého zamícháme slaninu, nakrájenou na velmi drobné kostičky. Do připraveného těsta namáčíme porce kapra a pomalu na rozehřátém oleji smažíme do zlatová.

Podobné recepty:

Telecí řízek v sýrovém těstíčku, Telecí panenka v sýrovém těstíčku, Smažená brokolice v sýrovém těstíčku, Kapr smažený v žampionovém těstíčku, Párky v sýrovem těstíčku