Paprikáš z rybího filé

20.7.2012
Potřebujeme:

500 g rybího filé, 50 g másla, 40 g cibule, 2 dl smetany, mletá sladká paprika, 2 lžičky hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 dl bílého vína, sůl

Jak na to:

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme trochu sladké mleté ​​papriky a na to kousky rybího filé. Trochu podlijeme horkou vodou a do měkka vaříme. Pak přidáme smetanu smíchanou s hladkou moukou a povaříme. Do omáčky můžeme přidat trochu rajčatového protlaku, bílého vína a leča.
Podáváme s kynutý knedlíky.

Podobné recepty:

Karbanátky z rybího filé, Rybí paprikáš, Rybí filé na roštu, Předkrm z rybího filé, Rybí filé se smetanou