Malé ryby na způsob Živánske

Potřebujeme:

300 g malých ryb, 50 g uzené slaniny, 150 g klobásy, 10 g petržele, 1 lžíce posekané zelené petrželky, 40 g cibule, 2 zelené papriky, 2 rajčata, 20 g nastrouhaného sýra, 20 g hub, pepř, kmín , sladká mletá paprika, 40 g másla, sůl

Jak na to:

Očištěné, vykuchané a omyté malé ryby necháme vcelku, dobře osolíme, prošpikujeme uzenou slaninou, naplníme jejich kousky másla, kouskem petrželky, trochu posekané zelené petrželky, jemně pokrájenou klobásou, cibulí, paprikami, rajčaty, nastrouhaným sýrem, posekanými houbami, okořeníme, posypeme kmínem, mletou paprikou, zabalíme do alobalu, který stejně posypeme přísadami a dobře zabalíme. Dáme na rozehřátý rošt a grilujeme asi 15 minut.

Podobné recepty:

Grilované ryby, Žralok na přírodní způsob, Opékaná parmice, Ryba na mlýnské způsob, Filé z mořské ryby