Rybí guláš

20.7.2012
Potřebujeme:

1000 g kapra, 40 g cibule, mletá sladká paprika, kmín, 40 g hladké mouky, citronová šťáva, masový vývar nebo voda, sůl

Jak na to:

Očištěného, ​​vykuchaného kapra rozřízneme na polovinu, hlavu a ocas odsekneme, páteř odřízneme a maso nakrájíme na větší kousky. V nádobě na másle osmahneme nadrobno posekanou cibuli, přidáme mletou papriku, kmín, kousky masa, sůl, trochu podlijeme a dusíme alespoň 10 minut. Potom šťávu zaprášíme hladkou moukou, podlijeme vývarem a necháme dovařit. Guláš dochutíme citronovou šťávou a podáváme s čerstvým chlebem.

Podobné recepty:

Rybí guláš, Rybí guláš, Rybí guláš, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka