Vepřový jateční "zajíc"

Potřebujeme:

2 kusy vepřové svíčkové, 1 kg mletého vepřového, sůl, mletý pepř, mletá paprika sladká i pálivá, drcený kmín, 6 stroužků rozemletého česneku

Jak na to:

Svíčkovou opláchneme a osušíme, dlouhým nožem v ní uděláme díru po celé délce. Mleté maso smícháme s kořením podle chuti a naplníme jím obě svíčkové. Položíme je na vymazaný plech, podlijeme trochou vody a zakryté pečeme na 220 ° C asi 40 minut. Potom odkryjeme a za občasného polití výpekem dopečeme.

Podobné recepty:

Zajíc po dalmatský, Vepřový bůček s bambusovými výhonky, Zajíc pečený s bylinkami, Zajíc na způsob opilé vinařky, Zajíc na způsob opilé vinařky