Karbanátky z liptovské salámy

Potřebujeme:

0,5 kg Liptovské salámy, 2 ve slupce uvařené brambory, 2 vajíčka, 1 cibuli, hladkou mouku, strouhanku, olej na smažení, sůl, pepř, majoránku

Jak na to:

Liptovskou salám a v slupce uvařené brambory umeleme. Na pánvi dozlatova opražíme cibulku a přidáme do pomleté ​​směsi, spolu z dvěma vajíčky. Směs osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Pokud se zdá být směs řídká můžeme přidat trochu strouhanky. Z připravené směsi formujeme karbanátky, které obalíme v trojobalu a smažíme.
Podáváme s brambory, nebo zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Falešné karbanátky, Zeleninové karbanátky, Karbánátky v leču z brmborem, Šunkovo-sýrová roláda, Grilované karbanátky