Bezlepkový čokoládový perník

Potřebujeme:

3 vejce, 400 g bezlepkové mouky, ½ l mléka, 1 PL mleté ​​skořice, 1 PL jedlé sody, 3 lžíce kakaa, 2 lžíce povidel, 1 dl oleje, 1 sáček kypřícího prášku do perníku, trochu škrobové moučky

Jak na to:

Vymíchejte cukr se žloutky, přidejte mléko, postupně mouku, do které jste přimíchali jedlou sodu, kakao a kypřící prášek. Nakonec přimíchejte sníh z bílků. Těsto vylijte na vymazaný plech a pečte v troubě vyhřáté na 160 - 180 ° C. Po vychladnutí perník rozřízněte a opět spojte džemem. Vrch polijte čokoládovou polevou. Můžete posypat kokosem, nebo strouhanými mandlemi.

Podobné recepty:

Perník, Hrníčkový litrový perník, Jablečný nepečený dezert, Perník, Nadýchaný perník