Indické ragú v rýžovém věnci

Potřebujeme:

300 g vařeného nebo pečeného masa, ¼ l vývaru (z 1 kostky slepičího bujónu), 2 zarovnané lžíce hladké mouky, 2 vejce, 1 zarovnaná PL kari koření, ¼ kg rýže, 1 cibule, sterilovaná mrkev a hrášek, 50 g másla, petrželová nať

Jak na to:

Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle do růžová. Zalijte vývarem. Mouku s kari kořením a trochou vody rozmíchejte na kašičku. Vmíchejte ji do cibulového vývaru a chvíli povařte. Maso pokrájejte na menší kostky a vložte do omáčky. Přidejte pokrájené na tvrdo uvařená vejce a sterilovanou mrkev a hrášek. Dušenou nebo uvařenou rýži upravte na míse do věnce. Doprostřed věnce vložte hotové ragú. Ozdobte zelenou petrželkou.

Podobné recepty:

Indické kuřecí kostky, Vepřové ragú s bramborami, Ragú z králíka, Indické kuře, Kuřecí řízky se zeleninovým ragú