Karamelové Šuhajdy

6.9.2012
Potřebujeme:

15 dkg čokolády na vaření, 1 ztužený tuk, 1 konzerva kondenzovaného mléka (salko), 125 g másla, 1 PL rumu,, 50 malých papírových košíčků

Jak na to:

Mléko si můžete uvařit i dopředu. Konzervu dejte ho do hrnce s vodou a vařte asi 2 hod. Potom ho nechte vychladnout.
Čokoládu s tukem rozpusťte nad párou. Vychladlé mléko dejte do misky, přidejte máslo, rum a vše vymíchejte ruční robotem na hladkou pěnu.
Vezměte papírové košíčky a na dno dejte 1 lžičku čokolády a nechte ztuhnout, pak nastříkejte krém ze salka a opět nechte ztuhnout.
Nakonec zalijte 1 lžičku čokolády a opět nechte ztuhnout.

TIP: Čokoláda je sice trochu náročnější na přípravu, ale je velmi chutná.

Podobné recepty:

Karamelové-ořechové Šuhajdy, Kokosové Šuhajdy, Karamelové řezy, Banánové překvapení, Kukuřičné lupínky v čokoládě