Arašídové slané pečivo

17.10.2012
Potřebujeme:

250 g hladké mouky, 100 g pražených slaných arašídů, 1 lžičku kari koření, sůl, 7 PL bílého vína, 100 g másla, 50 g bílého jogurtu, 1 vejce, 50 g piniových semínek

Jak na to:

Do prosáté mouky vmíchejte umleté ​​arašídy, kari, sůl, přidejte víno, nastrouhané máslo, jogurt a vypracujte hladké těsto. Na pomoučněném vále těsto rozválejte na tloušťku 0,5 cm a ozdobně nakrájejte na trojúhelníky. Rozložte na plech, potřete vejcem rozšlehaným se solí a posypte piniovými semínky. Vložte do vyhřáté trouby a upečte dorůžova.

Podobné recepty:

Arašídové slané pečivo, Kuřecí prsa s arašídovou omáčkou, Slané vínové pečivo, Dýňová polévka, Arašídové dortíky