Strážnický divoký hovězí šíp

17.10.2012
Potřebujeme:

600 - 700 g hovězí svíčkové, sůl, pepř, ¼ kg uzené klobásy, 5 PL oleje, 3 PL másla, cibule, 1/2 lžičky chilli, 2 kapie, 200 g sterilovaného hrášku, 2 lžíce kečupu, 200 g rýže, 3 hřebíčky

Jak na to:

Maso nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a střídavě s kolečky klobásy napichujte na jehlice. Na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova opečte a v horké troubě doduste.
Na másle zpěníme cibuli, přidejte chilli, trochu osmažte, přidejte nakrájenou kapii, hrášek, kečup, poduste, přidáme předem s hřebíčky uvařenou rýži, promíchejte, prohřejte a podáváme s masem.

Podobné recepty:

Hovězí polévka na divoký způsob, Metropolitan hovězí steak, Hovězí bifteky, Hovězí polévka s těstovinami, Hovězí řízek Dubarry