Vepřové maso na ďábelský způsob

Potřebujeme:

½ kg libového vepřového masa, 2 vejce, pepř, 5 stroužků česneku, olej, 5 chilli papriček, 2 póry, 1 cibuli, 100 ml vývaru z 1 kostky Masox-u

Jak na to:

Maso nakrájejte na tenké proužky, asi 3 cm dlouhé. V misce rozšlehejte vejce, osolte, více opepřete a přidejte prolisovaný česnek. Potom do misky vložte maso a společně promíchejte. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a přidejte připravené maso. Prudce opečte, podlijte vývarem a dusíme doměkka.
Když je maso měkké, přidejte nadrobno nakrájené chilli papričky a na kroužky nakrájený pórek. Podle chuti můžete přidat mleté ​​koření, aby maso bylo dost pálivé. Podávejte s dušenou rýží.

Podobné recepty:

Krkovička na vinohradský způsob, Maso na orientální způsob, Vepřové na domácky způsob, Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové maso