Drůbeží karbanátky

Potřebujeme:

600 g zbytku vařeného nebo pečeného drůbežího masa, 2 housky, 1, 5 dl mléka, 2 vejce, 30 g cibule, 40 g oleje, mletý pepř, hořčice, sůl, majoránka, 30 g strouhanky

Jak na to:

Drůbeží maso umelte na masovém strojku. Housku namočte do mléka, vytiskněte a umelte na strojku. Přidejte vejce, cibuli, kterou jsme zpěnili na troše oleje a přidejte k masu. Vše okořeňte, přidejte hořčici, sůl, majoránku a dobře zamícháme. Formujte karbanátky, které obalte ve strouhance a smažte na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Drůbeží karbanátky, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Rádelkové rychlé karbanátky, Držkové karbanátky