Bezlepková pizza

11.10.2012
Potřebujeme:

230g PROMIX-Uni (PROMIX-CH), 100 g bílého obyčejného jogurtu, 1 vejce, 15 g droždí, 100 ml teplé vody, 1 lžičku krystalového cukru, 40 g oleje, ½ lžičky soli

Jak na to:

Droždí Rozpustit ve vodě i s cukrem a přidejte ke zbytku v míse. Vše vařečkou pořádně smíchejte. Vymastíte plech - nejlepší mastí (vepřovou), nebo jiným tukem. Těsto rozetřete na plech - lepí se jako každé celiatické těsto. Udělejte tenkou vrstvu těstíčka na normální velký mělký plech na pečení. Nechte trochu nakynout a obložte oblohou.

Podobné recepty:

Bezlepková šlehačková bábovka, Bezlepková pizza, Pizza taštičky, Pizza rohlíky, Bezlepková bublanina