Plněné vepřové řízky v alobalu

Potřebujeme:

4 řízky z vepřové kýty, 4 větší jablka, 4 dkg slaniny, 2 sladkokyselé okurky, 2 cibule, hořčice, kmín, sůl

Jak na to:

Porce nakrájíte tak, abyste mohli do každé udělat kapsu. Zde naplňte plátkem slaniny, plátkem jablkem a polovinou okurky. Osolte a přidejte trochu hořčice. Kapsy uzavřete jehlou nebo zašijte a opepřete. Každou porci zabalte samostatně do alobalu a ke každé ještě přidejte plátky jablek, cibule, slaniny, pokapejte vodou a potřete hořčicí. Pečlivě zabalte, aby vám nevytekla šťáva. Na pekáč nalijte trochu vody, do ní položte porce v alobalu a v teplé troubě upečte. Podávejte s brambory nebo bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Plněné řízky v alobalu, Plněné řízky v alobalu, Plněné řízky v alobalu, Řízky v alobalu, Vepřové řízky plněné kuřecí játry