Pikantní ryba v alobalu

13.9.2012
Potřebujeme:

2 porce ryby (kapr, rybí filé ...), 1 PL másla, 1 jablko, 2 PL sterilovaných hub, 2 sterilované okurky, 2 PL bílého vína, rajčatový protlak, sardelová pasta, citronová šťáva, sůl

Jak na to:

Porce ryby pokapejte citronovou šťávou a nechte chvíli odležet. Potom je osolte a opečte na másle z obou stran. Rybu vyjměte a každou porci položte na obdélník z alobalu. Na másle opečte na plátky nakrájené oloupané jablko a rozdělte ho na porce ryby. Na troše másla usmažte cibuli, přidejte pokrájené houby a okurky, přilijte víno, přidejte protlak a dochuťte sardelovou pastou. Vše poduste a směs uložte na porce ryby.
Alobal dobře uzavřete, položte na pekáč a nakrátko zapečte v předehřáté troubě.

Podobné recepty:

Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Ryba v pikantní omáčce, Lanšmit v alobalu