Sterilovaná cuketa pod maso

Potřebujeme:

3 kg mladé cukety nebo patizon, 25 dkg sádla, 1 kg cibule, sojové omáčky, 2 sáčky vegety speciál (160 g), 2 větší konzervy rajčatového protlaku, 1 lžičku mletého chilli koření, 25 g mletého zázvoru, 3 stroužky česneku

Jak na to:

Omytou neoloupanou cuketu (patizon oloupejte) nakrájejte na kostky. Na sádle osmahneme pokrájenou cibuli, přidejte cuketu, koření, na plátky nakrájený česnek, trochu sójové omáčky a vegetu a na mírném ohni duste 30 min. Nakonec přidejte rajčatový protlak a ještě 5 min. duste. Plňte ještě teplé do sklenic a 20 min. sterilizujte při 85 ° C.

Podobné recepty:

Letní cuketa, Plněné cukety, Smažená cuketa se skořicí, Zapékaná cuketa plněná Masovou směsí, Houskové toustíky s parmezánem