Langoše

Potřebujeme:

TĚSTO: 500g hladké mouky, 1/4 litru mléka , špetka soli, 1/2 droždí, olej na smažení
MAZÁNÍ: cibule, česnek, kečup a sýr na posypání

Jak na to:

Všechny suroviny dám do mísy - mouku, kvasnice, sůl a zaliji vlahým mlékem. Ze surovin na těsto umíchám tužší hmotu. Tu dám do chladničky. Podle potřeby odebírám a válím na pomoučeném vále tenké placičky, které oak smažím na rozpáleném oleji. Usmažené dám ještě do ubrousku, aby se zbavily přebytečné mastnoty. Před smažením si udělám do misky směs - kečup, do toho nastrouhám cibulku a česnek a promíchám. To pak mažeme na langoše a sypeme sýrem.

Podobné recepty:

Bramborové langoše, Langoše, Langoše, Langoše, Langoše