Salát s artyčoky

Potřebujeme:

400 g konzervovaných Artyčokový srdíček, 200 g mraženého bobu (čerstvého), 200 g hrášku, 4 mladé cibulky, 2 cibule, olivový olej, máta peprná, citronová šťáva, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Na oleji osmažte na kolečka pokrájenou cibuli dozlatova. Přidejte bob, citrónovou šťávu, podlijeme vodou a poduste asi 5 min. Přidejte hrášek, na poloviny překrojené artyčoky a listy máty. Po dalších 5 min. odstavte ze sporáku, přimíchejte posekanou mladou cibulku, pepř a sůl.

TIP: Salát je vhodná příloha ke všem druhům ryb, k masu a také i jako samostatné jídlo.

Podobné recepty:

Zapékané artyčoky se šunkou, Artyčoky se sýrem, Italské rizoto s artyčoky, Uzený losos s artyčoky, Artyčoky se salátovým olejem