Dušená zelené fazolky

Potřebujeme:

1 kg zelených fazolových lusků, 3 cibule, 3 lžíce oleje, 500 g zralých rajčat, 3 stroužky česneku, 1 PL posekané petrželky, sůl, pepř

Jak na to:

Fazolové lusky očistěte, omyjte a důkladně osušte. Cibuli nakrájejte na kolečka a do žluta osmažte na oleji. Rajčata oloupejte, zbavte zrníček a nakrájejte na kostky. Fazolové lusky duste 10 minut na cibuli, přidejte rajčata a rozdrcený česnek, ochuťte. Opět zakryjte a nechte dusit.
Fazolky podávejte posypanou petrželkou a nadrobno pokrájeným česnekem.

Podobné recepty:

Fazolkový prívarok, Salát ze zelené fazolky, Zelené fazolky na kari, Polévka ze zelené fazolky, Polévka ze zelené fazolky