Roštěná plněná sýrem niva

11.10.2012
Potřebujeme:

4 plátky hovězí roštěnky, 10 dkg Nivy, 2 dcl smetany na šlehání, kremžská hořčice, francouzská hořčice, cibule, česnek, worcester, olej na smažení, pepř, sůl

Jak na to:

Plátky roštěnky odblaníme a rozklepeme na tenko. Vetřete do nich z jedné strany trochu česneku utřeného se solí a worcesterem. Na druhou navršte rozdrobený sýr, přeložte a okraje sklepní, až vznikne kapsa. Trochu posypte kořením a smažte na středním ohni na oleji.
Cibuli velmi jemně nasekejte a krátce zpěníme na másle. Zalijte šlehačkou a nechte přejít varem. Přidejte 1 PL kremžské hořčice, a pár kapek ostré francouzské hořčice. Nechte zhoustnout a touto omáčkou přelijeme usmažené roštěnky. Podávejte s rýží.

Podobné recepty:

Kalorická bomb, Rohlíky se sýrem, Těstoviny se sýrem niva, Těstoviny se sýrem niva, Roštěná plněná sýrem s plísní