Houbové šišky

Potřebujeme:

houby (ne žampiony), mast, cibule, starší rohlíky, mléko, petrželová nať, vejce, strouhanka, kmín, pepř, sůl

Jak na to:

Použijte výhradně čerstvé houby. Houby nakrájejte, osolte a přidejte kmín a poduste na sádle a nadrobno posekané cibuli. Potom podlijte a když se voda vydusí tak je z pánev překlopte do mísy. Rohlík nebo dva pokrájejte na kostky pokropte mlékem, a přidejte k houbám. Dále přidejte nasekanou petrželku, 2 vejce, osolte a opepřete a dobře promíchejte. Z této hmoty tvarujte šišky, které obalte ve strouhance a smažte na sádle.

Podobné recepty:

Jablkové šišky, Tvarohové šišky s brynzou, Smažené houbové řízky, Šišky se smaženici, Šišky s rozinkami