Kapustnice s fazolemi

Potřebujeme:

1 kg kysaného zelí, 1 vepřové uzené koleno, 200 g fazolí, 3 PL rýže, 150 g klobásy, 250 ml smetany, sladká paprika, štiplavou papriku, tymián, sůl

Jak na to:

Uzené koleno umyjte a dejte vařit do studené vody spolu s fazolemi. Když je koleno poloměkké, přidejte kysané zelí a dále vařte, až se maso oddělí od kosti. Potom ho vyjměte, oberte, nakrájejte na kousky a vraťte zpět do polévky. Asi 45 min. před dovařením přidejte opláchnutou rýži a koření. Těsně před dovařením vmíchejte smetanu a nakrájenou klobásu.

Podobné recepty:

Paprikový salát s fazolemi, Sýrový salát s červenou fazolemi, Kapustnice s kroupami, Kapustnice s kroupami, Vepřové koleno s fazolemi a kysaným zelím