Hovězí svíčková s ústřičnou omáčkou

Potřebujeme:

400 g hovězí svíčkové, 50 g zelené papriky, 50 g sterilovaného bambusu, 20 g česneku, 20 g čerstvého zázvoru, 20 g pórku, 50 g ústřičné omáčky, 10 g cukru, 1 lžičku wej-su, 2 lžičky sojové omáčky, 2 lžičky mletého pepře, 0, 5 l oleje, 20 g Solamylu, 1 vejce, 1 lžíci alkoholu.

Jak na to:

Pórek pokrájený na kolečka krátce opečeme na olivovém oleji a necháme ho okapat z oleje. Vejce rozmícháme se solí, mletým pepřem a kari kořením a uděláme z nich smaženici. Vidličkami roztrhanou smaženici necháme okapat. Uvařenou rýži osmažíme na oleji a necháme okapat. Pórek, smaženici a rýži smícháme dohromady.

Podobné recepty:

Metropolitan hovězí steak, Svíčková, Hovězí svíčková s květákem a brokolicí, Hovězí maso na celer, Celozrnné těstoviny s hlívou ústřičnou