Medový ježci

Potřebujeme:

2, 5 dl mléka, 300 g moučkového cukru, 60 g tuku, 4 PL medu, 2 vejce, ½ kg hrubé mouky, ½ balíčku prášku do pečiva
Punč a sypání: ½ kg krystalového cukru, trocha vody, 200 g tuku , 100 g kakaa, 2 dl rumu, na obalování ½ kg kokosu

Jak na to:

V mléce rozpusťte cukr, tuk a med. Vylijte do mouky s práškem do pečiva a vymíchejte těsto. Dejte na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečte. Z přísad na punč (kromě rumu) uvařte sirup, pak přidejte rum.
Vychladlý koláč pokrájejte na obdélníky, které postupně namáčejte v punč a obalujeme v kokosu. Kokos použijte po částech, aby se při obalování celý nezasvinil punčem.

Podobné recepty:

Medové trojúhelníky s čokoládou, Medový krém, Ježci, Medový krém, Plněné medové řezy