Hovězí maso na pivě

Potřebujeme:

8 plátků hověziny, 5 plátků slaniny, 4 velké cibule, tymián, plnotučná hořčice, 1 hrnek světlého piva, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Plátky masa nakrájejte na nudličky a opečte na vyškvařené slanině. Osolte, opepřete a duste ve vlastní šťávě, dokud není maso skoro měkké. Do druhého pekáče střídavě poklademe maso posypte tymiánem a potřete hořčicí a poklademe vrstvu cibule nakrájené na kolečka. Postup opakujte tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalijte pivem a dejte zapéct do trouby. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové. Ještě teplé podávejte s chlebem nebo rýží.

Podobné recepty:

Divočák na pivě, Hovězí polévka s těstovinami, Hovězí maso na celer, Hovězí maso Stroganov, Vepřové na pive a houbách