Steaky pub

10.10.2012
Potřebujeme:

2 plátky hovězí roštěnky po 400 g (nebo svíčkové), 6 lžičku ostré hořčice, 10 hrubých plátků anglické slaniny, 80 g másla, 2 lžičky lžičky směsi koření, trochu kečupu, párátka, sůl, zrnkové pepř

Jak na to:

Maso potřete z obou stran 4 PL hořčice, kterou jste smíchali v hmoždíři s roztlučeným kořením. Rychle ho opečte na grilu, pak přeložte na předehřáté talíře. Každý plátek obtočte slaninou, kterou upevněte párátky. Ještě jednou dejte do grilu a pečte z každé strany 3 min. Rozetřete zbytek hořčice s jednou lžící másla a kořením, doplňte kečupem a dobře promíchejte. Maso přeložte na předehřátý podnos a obložte bylinkovým máslem.

Podobné recepty:

Hovězí steaky s camambertem, Hovězí steaky zapékané se sýrem, Steaky v bylinkovém obalu, Steaky v červeném víně, Žralok na roštu