Telecí medailonky se salátem

Potřebujeme:

400 g telecí svíčkové, hladká mouka, olej, 20 g másla, 2 dl sladké smetany, citronová šťáva, kopr, pepř, sůl

Jak na to:

Maso odblaníme, omyjte, osušte a nakrájejte na medailonky, které zlehka naklepeme, okořeníme, osolíme a obalte v mouce. Na rozehřátém oleji a másle při mírné teplotě opékejte po 4 min. z každé strany. Opečené maso vyjměte, výpek zalijte smetanou, ochuťte citronovou šťávou a několik min. povařte. Nakonec přidejte posekaný kopr. Medailonky podávejte polité omáčkou, s hranolkami a čerstvou zeleninou.

Podobné recepty:

Telecí medailonky, Telecí medailonky s hlívou, Telecí medailonky s hlívou, Telecí karbanátky, Telecí Hawai