Mořská štika pod sýrem

12.10.2012
Potřebujeme:

4 filety z mořské štiky, 70 g eidamu, 2 lžíce hořčice, 1 PL worcesteru, 1 PL sójové omáčky, sůl, olej

Jak na to:

Kousky rybího masa z obou stran jemně osolte. Hořčici smíchejte s worcesterovou a sójovou omáčkou a filety natřete vzniklou marinádou. Nechte je odležet asi 1 hod. Kousky ryby dejte péct na pánev do zahřátého oleje a když je obrátíte, hned je posypte nastrouhaným eidamem. Sýr se roztaví, dokud se spodní část filet smažit.
Podávejte s uvařenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Mořská štika pod sýrem, Mořská štika se sezamem, Mořská štika se zeleninou, Bylinková štika, Aljašská pomazánka