Rybí filé pro diabetiky

22.10.2012
Potřebujeme:

2 porce filé, 1 PL oleje, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 PL na jemno nastrouhaného křenu, 1 cibule, 1 dia sterilovaná okurka, pepř, sůl

Jak na to:

Filé vložte do slabě vymazaného kastrolu, potřete směsí rajčatového protlaku, křenu, soli, pepře a 2 PL vody. Poklademe kolečka okurky a cibule, pokapejte zbylým olejem, podlijeme 2 PL vody a pečte nebo duste pod pokličkou dokud maso nezměkne. Podávejte buď teplé s vařenými bramborami nebo studené s celozrnným pečivem a zeleninovými saláty.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Smažené rybí filé v kokosu, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Zapékané filé, Smažené rybí filé