Vepřové kotlety dušené se zeleninou a bramborami

Potřebujeme:

4 vepřové kotlety, 2 cibule, 1 mrkev, 2 kedlubny, 1 menší zelí, 4 větší brambory, 40 g oleje, kmín, pepř, sůl

Jak na to:

Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso z obou stran opečte. Přidejte na nudličky pokrájenou mrkev, kedlubny a zelí. Osolte, opepřete a duste do změknutí. Měkké kotlety odložte a do zeleniny hrubě nastrouhejte nebo nadrobno nakrájení brambory. Pokud je třeba podlijte a duste, dokud brambory nezměknou. Dochuťte a podávejte na předehřátí talířích.

Podobné recepty:

Vepřové kotlety na hořčici, Vepřové kotlety na pomerančích, Gaskoňské kotlety, Vepřové maso se žampiony, Námořnické kotlety